Markarbeten för att bredda garageuppfarten

Markarbeten för att bredda garageuppfarten

Hejsan alla goa och glada

Våran familj är ju ganska sporttokig och det är ganska mycket aktiviteter om veckorna, vilket jag ofta skriver om men idag får det handla om markabeten men det har faktiskt i detta fall har en koppling. Jag och min man turas om att köra kort och tvärs men så har vi märkt att vi borde bredda vår garageuppfart så att våra bilar får plats bredvid varandra istället. De senaste dagarna har vi haft mycket fokus på att hitta en lämplig firma i Huddinge som jobbar med detta.

Anledningen är alltså att min och min sambos bil ska få plats bredvid varandra istället för den ena framför eller bakom den andra. Så en firma för markarbeten behövs eftersom vi ska lägga stenplattor på uppfarten. Det finns några olika företag i eller i närheten av Huddinge som jobbar med såna saker så nu ska vi bara hitta det bästa för oss. Jag älskar verkligen att fixa med olika projekt på huset, både inomhus och utomhus. När vi flyttade hit så kändes det så rätt och jag känner mig verkligen hemma vilket är underbart. Sen hittar man ju alltid på nya saker man vill förändra eller förbättra på något sätt.

Det här med att bredda garageuppfarten till exempel är ju mycket för att underlätta vardagen. Då behöver vi inte tänka på i vilken ordning vi kommer hem eller ska iväg. Om mornarna för att nämna ett typexempel så kan det ju bli onödig stress när min bil står längst in och jag är klar att åka först för att jag börjar tidigare, eller tvärtom. Dessutom så ser det snyggt ut med en proffsig stenlagd garageuppfart så det ser jag fram emot att få iordning. Nu får jag önska er en fortsatt fin dag så hörs vi nog snart igen!


Kommentarer är stängda.