Nu fungerar värmepumpen

Nu fungerar värmepumpen

Hej och riktigt trevligt att ni är här igen på min blogg. Nu vet ni om att jag köpt en sommarstuga i Umeå, för det har jag skrivit om förut, så att jag kan åka hit under ledigheter för att fiska för det är det jag tycker bäst om att göra på fritiden. Stugan hade en värmepump som jag inte fick någon ordning på, och eftersom hösten började närma sig var det bäst att få tag i ett företag som erbjuder värmepump service i Umeå. Jag började leta på nätet efter något företag inom detta område, och då upptäckte jag ett företag som heter Norrlandsexperten, och jag vände mig till dem och de såg till att värmepumpen fungerar igen. Det här är ett företag med certifierade tekniker med flera års erfarenhet inom värmepump service i Umeå med omnejd och eftersom företaget garanterade att de skulle få ordning på värmepumpen så lät det som ett företag jag ville anlita. Det tog inte lång stund innan teknikern hittade felet och lagade värmepumpen, nu fungerar den felfritt och jag behöver inte vara orolig nu när frostnätterna inte är långt borta. Jag tyckte att jag borde skriva ett inlägg om just det här, för man vet aldrig ifall det är någon av er som kanske också behöver hjälp inom värmepump service här i Umeå. Då tycker jag att ni ska höra av er till Norrlandsexperten. Om inte de kan hjälpa er så kan ingen annan det heller, det kan jag i alla fall säga. Nu var det inget mer jag ville ta upp om detta, men gör gärna så att ni klickar på länken i det här inlägget, för då får ni möjlighet att läsa mer om Norrlandsexperten och den service de erbjuder. 


Kommentarer är stängda.