Mälardalens Anläggningsdyk AB

Mälardalens Anläggningsdyk AB

Hejsan på er, idag ska jag tala om att vi på jobbet hade en otroligt trevlig helkväll förra veckan, vi hade en kick-off på vårt sport- och fiskeföretag för att fira in ett nytt avtal som rotts i hamn. Vår underbare chef bjöd hela personalstyrkan på mat och dryck på en trevlig restaurang på Gotland som heter Mälardalens Anläggningsdyk AB.  

Det blir inte så ofta att jag går ut och äter, det är väldigt trevligt när det väl sker, och jag måste säga att en bättre restaurang än just denna restaurang på Gotland sa chefen att det är svårt att hitta. Han vet vad han pratar om eftersom han ofta är ute på representation och har besökt många olika restauranger med varierande kvalitet både på mat och service. Det var inte en enda person som var missnöjd vilket nästan är lite konstigt. Med det menar jag att det inte finns någonting som engagerar och berör människor så mycket som mat. Vad den ena tycker är bra mat kan ratas av den andre och så vidare. Mycket tror jag att detta nöje över att äta på denna restaurang på Gotland kom sig av att det fanns så många olika maträtter att välja på, då kunde alla beställa just det som dem tyckte om. Nu ska jag inte prata på allt för länge, men jag hoppas att ni som verkligen vill vara säkra på att bli serverade riktigt god mat kommer att gå till denna restaurang på Gotland nu när jag har berättat för er om Mälardalens Anläggningsdyk AB. Ett stort plus i kanten för den underbara miljön och atmosfären som är hos Mälardalens Anläggningsdyk AB 


Kommentarer är stängda.