Ändringar av trädgården

Ändringar av trädgården

Hej på er! Idag blir det ett litet annorlunda inlägg med fokus på något annat än fiske. För lite mindre än ett år sedans så köpte jag mig en tomt i Stenungsund och nu har äntligen huset blivit klart så då är det dags för nästa projekt. Här krävs en firma som erbjuder trädgårdsanläggning för, just nu är det inte någon höjdare till tomt som jag sitter på. Visserligen har jag ett fint hus men själva trädgården behöver rustas upp en hel del. Gräsmattan består till största del av mossa och jag har ingen altan, samtidigt som det ligger massa sten i marken. Jag var väl medveten om det här bekymret när jag köpte tomten, men med tanke på priset och hur det ligger så var det svårt att motstå. Det har absolut varit ett stort renoveringsprojekt men i slutändan tror jag det här kommer bli riktigt bra förutsatt att jag får hjälp med trädgårdsanläggning. Ambitionen var att få klart huset lite tidigare så att jag kunde ha en fin trädgård lagom till semestern, men vissa komplikationer gjorde att bygget drog ut på tiden. Det är givetvis sånt som händer och hellre att dess problem löses så att jag får ett fint hållbart hus, än att det bara ska gå fort. Nu har jag visserligen ett par veckor kvar innan det är semester så hoppet att få i ordning trädgården någorlunda finns fortfarande. Framförallt så hade det varit riktigt fint att få en altan innan semestern drar igång, men jag förstår givetvis att det kanske är lite ont om tid. Målet är dock att jag ska lyckas hitta någon som kan hjälpa mig med trädgårdsanläggning redan i början av nästa vecka, så att det åtminstone i slutet av sommaren kan vara klart. Jag vet egentligen alls hur lång tid det tar, det här är första gången som jag gör så stora förändringar i en trädgård.  


Kommentarer är stängda.