En tur till vår däckverkstad innan fiskeresan

En tur till vår däckverkstad innan fiskeresan

Hejsan på er

Till helgen är det dags för sommarens första fiskeresa. Det är min pojkvän och några vänner till oss som gillar att ge oss ut i naturen både för fiske och vandring. Problemet är att vi verkar ha fått problem med ena däcket på bilen så vi har fått lämna in den på en däckverkstad i Älvängen. Tur i oturen att det hände nu så att våran däckverkstad i alla fall hinner hjälpa oss innan helgen, men det blev ett onödigt stressmoment. Sen är klart att jag ser ju hellre att det hände nu innan vi åkte än under resan, så det är ju ett annat sätt att se positivt på saken.

Jag är också tacksam att vi har en däckverkstad här i Älvängen så att det var nära dit. Just när det hände i morse så blev jag frustrerad och stressad men under dagen har det lagt sig. Jag blir lätt stressad och orolig men sen lugnar jag mig ganska fort också för jag brukar försöka hitta det positiva i det som händer. Eftersom vi alla åker från lite olika ställen och man ska ha med sig ganska mycket grejer när man ska fiska och tälta så kände vi alla att det är lättast att ta varsin bil.

Skulle det nu vara så att våran bil inte hinner bli klar så får vi ju se till att lösa det så vi kan samåka. Man löser ju nästan allt bara man vill. Det ska bli härligt att åka iväg i helgen och verkligen ta en välbehövlig paus från allt annat. Som att smygstarta semestern fast att vi har några veckor kvar till dess för vi har tagit en ganska sen semester i år. Man får verkligen ny energi av att spendera tid ute i naturen och umgås med vänner. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.